Termék leírás

A Cayenne egy elegáns kanapé egzotikus beütéssel. A panel jellegzetességét a polinéziai kenuk felépítése inspirálta, ahol a faléceket kókuszrostból font kötelekkel fűzték össze.

A váz csiszolt pálmafából készült, acél szerelvényekkel. A lábak formája a kókuszpálma törzsének természetes külső ívét emeli ki.

A Cayenne jellegzetes kéttónusú kárpitmintája az érzéki velúrbőrt és az olajjal impregnált első osztályú bőrt ötvözi, míg a puha borítás az ausztrál merinói gyapjúból készült.

Cayenne kanapé
A PANEL JELLEGZETESSÉGEIT A POLINÉZIAI KENUK FELÉPÍTÉSE IHLETTE, AMELYBEN A FÁBÓL KÉSZÜLT LAPOKAT KÓKUSZROSTBÓL FONT KÖTELEKKEL RÖGZÍTETTÉK EGYMÁSHOZ.
Specifikációk
2 személyes kanapé1650W x 860D x 810H (mm)
3 személyes kanapé2030W x 860D x 810H (mm)
Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban

Enteriőr galéria

pacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreen