Termék leírás

A Cosmopolitan a nagysikerű Vérité bronz és pálmafa stílusának továbbfejlesztése. A fáraó díványának újragondolása, amely mintha a padló felett lebegne.

A luxus és a kényelem terén nem kötünk kompromisszumot. Minden kézzel készített bútordarab egyedi műalkotás és egyben örökség.

A 4 üléses kanapét acélkeret tartja, párnázatát latex és kacsatoll alkotja. Kárpitozása 2,5 mm-es, Olaszországból származó, finoman szemcsézett bőrből készült. A kézi kidolgozottság rendkívül kifinomult és aprólékos.

A Cosmopolitan ülőgarnitúra szett egy bal, egy jobb és egy középső ülőrészből áll. Egy ottománnal kiegészítve mindez egy lenyűgöző L-alakú ülőgarnitúrát eredményez.

Specifikációk
Cosmpolitan 4 személyes kanapé2310W x 930D x 800H (mm)
Cosmpolitan 2 személyes kanapé 1880W x 930D x 800H (mm)
Cosmpolitan Szekcionált sarok1160W x 980D x 810H (mm)
Cosmpolitan Szekcionált szék1020W x 980D x 810H (mm)
Cosmpolitan Szekcionált ottomán1200W x 1060D x 420H (mm)
Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban

Enteriőr galéria

pacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreen