Termék leírás

A Cosmopolitan a nagysikerű Vérité bronz és pálmafa témájának további feltárása, a fáraó kanapéjának újragondolása.

A luxus vagy a kényelem terén nem kötünk kompromisszumot. A moduláris kanapé mély ülőfelülettel rendelkezik a teljes körű kikapcsolódás érdekében. Kárpitozása 2,5 mm-es, finoman szemcsézett bőrök exkluzív választékából készült. A kézi kidolgozottság rendkívül kifinomult és aprólékos.

A sokoldalú Cosmopolitan Modular sarok- és karosszékelemekből, valamint egy ottománból áll, így otthona központi elemévé válhat. A vásárlók jellemzően 5 vagy 7 darabos összeállításokat választanak, de tetszés szerint annyi darabból állhat, amennyit a szoba megkíván.

Specifikációk
Moduláris sarokülő1000W x 1000D x 820H (mm)
Moduláris szék870W x 1000D x 820H (mm)
Moduláris ottomán850W x 850D x 420H (mm)
Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban

Enteriőr galéria

pacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreen