pacificgreen
ÁPOLÁS ÉS KARBANTARTÁS
pacificgreen
Az Ön Pacific Green bútorai kiváló minőségű, tartós termékek. Rendszeresen kapunk fényképeket az 1970-es évekbeli vásárlóink szobájáról, akik még mindig élvezik a bútoraikat, néha már a második generációra szállva. Minden a jó alapanyagokkal és kivitelezéssel kezdődik, de karbantartással, szeretettel és otthoni gondoskodással folytatódik.

Bőrápolás

A természetes bőröket (akár bútorokhoz, akár cipőkhöz) szinte lehetetlen sértetlen állapotban megőrizni. Azonban több éven keresztül karbantarthatóak, "öregedésük" során megjelenésük és kényelmük fokozatosan javul. Minden bőrünk kiváló minőségű.
A legjobb, legtermészetesebb bőrök kis védőbevonattal vagy módosítással rendelkeznek, amelyek kiemelik a természetes erezet szépségét, valamint a bőr színváltozatait és jelöléseit. Ezek kiemelik a kiváló termék megkülönböztető különbségét. A bőrön idővel gyakran kopott, elöregedett patina képződik, ami nagyon keresett. Ez azoknak az embereknek fog tetszeni, akik büszkék arra, hogy képesek felismerni a valódi minőséget.

A kiváló minőségű bőr hosszú ideig megőrzi minőségét a megfelelő karbantartás mellett. Javasoljuk, hogy a bőrápolás során kövesse az alábbi szabályokat:

Rendszeresen porszívózzon (óvatosan) a felületi por és szennyeződés eltávolításához.
A kiömlött folyadékot gyorsan távolítsa el egy nedves ruhával. Hőtől távol hagyja megszáradni.
Ne dörzsölje erősen, és soha ne használjon tisztítószereket vagy súroló hatású tisztítószereket.
Ne tegye ki közvetlen napfénynek, erős hőnek, vagy UV-sugárzásnak.
Törölje le egy puha, szappanos vízzel megnedvesített ruhával. A savak, a klór és a só gyorsan lebontják a bőrt, ezért ezeket kerülni kell.
Ne próbálja meg eltávolítani a tintát vagy más letörölhetetlen nyomokat.
A bőrön lévő vágások és bevágások nehezen javíthatók, gyári szervizelést igényelnek.

Kérjük, ne feledje, hogy bármilyen megelőzési módszert is alkalmazunk, a bőr (akár csak a saját bőrünk) nyomot hagy az idő múlásával. Vannak olyan szervezetek, amelyek a bőr és a kárpitok szervizelésére, megújítására szakosodtak. Ha problémája van, hívjon szakértőt.

 

 

Palmwood Care


A Palmwood® újrahasznosított ültetvényes kókuszteherautókból származik. Ez egy igazi élő anyag, ellentétben a furnérral vagy a lágyított bútorokkal. Kell egy kis fizikai munka - polírozás -, hogy a legjobban nézzen ki.

A pálmafa minden egyes darabja rendelkezik a fa egyedi és természetes jellemzőivel, ahonnan származik. Különböző színek fordulhatnak elő egy fadarabban. Egy sima felületű anyagnak sem lesz megfelelő darabja. Sem a természet, sem a Pacific Green nem kívánta felületeinket másnak, mint „olyannak, amilyennek”.

Az új környezetvédelmi feldolgozásunk 2001-es bevezetése óta a Palmwood megőrizte magas fokú stabilitását és használhatóságát. Természetes terméke van, viasszal impregnált pálmafa, így kevés vagy egyáltalán nem marad nedvesség. Természetes termékként továbbra is kis mozgású lehet, ugyanúgy, mint az antikolt fa asztalok. Kemény, szilárd és tartós anyaga van.

Célszerű minden felületet rendszeresen leporolni (a használatból eredő sérülések elkerülése érdekében), majd puha (enyhén szappanos vízzel megnedvesített) ronggyal áttörölni. A bútorokat tartsa távol nyílt tűztől és közvetlen napfénytől. Az asztalfelületek védelmére használjon védőburkolatot.

Javasoljuk, hogy rendszeresen fényesítse a Palmwoodot, ez csillogást ad és jól néz ki. Használhat méhviasz alapú terméket. Használja takarékosan, mert nehezen csiszolható. Könnyen felvihető, és viszonylag kellemes a polírozása. Általánosságban elmondható, hogy a dörzsölő dolgok rendben vannak, így a bútorkrém és a viasz is megfelelő. Csak nincs spray vagy vegyszer.

 

 

Általános Tanács


Általánosságban elmondható, hogy bútorainkat úgy fejlesztettük ki, hogy nagy figyelmet fordítottunk a használhatóságukra. Ez a praktikum hangsúlyozása nagyvonalú kényelmet és elégedettséget biztosít. Cserébe, hogy a legjobbat hozza ki bútorából, azt ésszerűen kell használni. Ez azt jelenti, hogy kerülni kell:

A karfákon ülést
Székek hátsó lábán való hintázást
Nehéz bútorok padlón húzását (emelje  fel alulról)
Bútorok elhelyezését közvetlen napfényben
Forró tárgyaknak a felületre helyezését (megégnek vagy nyomot hagynak)
Gyerekek ugrálását a bútorokon
Koszt, port, cipőket és háziállatokat a bútorokon

 

Strukturális garancia


Garanciánkat azzal a feltétellel vállaljuk, hogy a Pacific Green kézzel készített termékeket gyárt. Nincs két egyforma darab. Mindegyik darab egyedi megjelenésű, és nem reprodukálható pontosan. Mindig lesznek különbségek, beleértve a díszítő színeket, a kötésméreteket és a rögzítési stílusokat. Mindig lesznek színváltozatok és különböző formák és méretek. A különbség a szépségben rejlik.


1. Minden szerkezeti vázra minimum 5 év garancia vonatkozik. Ezen időszakon belül a Pacific Green saját belátása szerint bármikor megjavítja vagy kicseréli a váz bármely pálmafából vagy acélból készült részét, amelyről a vállalat úgy ítéli meg, hogy anyag- vagy gyártási hibás, amely nem a normál kopás és nem természetes tulajdonság eredménye. Minden egyéb felújítás vagy javítás minimális költséggel történik a szerkezeti garancia időtartama alatt. Miközben csak a minőségi alkatrészek beszerzésére ügyelünk, nem vállalunk garanciát a bőrre, habszivacsra vagy szövetekre, amelyek mindegyike más szállítóktól származik.

2. A garancia csak az eredeti vásárlóra vonatkozik, az eredeti nyugta bemutatása szükséges. Nem vonatkozik azokra a hibákra, amelyek normál kopásból, korrózióból, hanyagságból, helytelen használatból, átalakításokból, meggondolatlanságból, balesetből erednek, vagy ha a terméket az eredeti gyártón kívül más javította meg.

3. A bútorok gyárunkba vagy központi elosztó raktárunkba történő szállításának költsége (szerviz vagy garanciális szerviz) a vásárlót terheli.

4. Ha bármely termékünkkel kapcsolatban tanácsra van szüksége, kérjük, hívja a legközelebbi forgalmazót.

 

 

Szerviz és karbantartás kérdései


A fentiek általános útmutatást adnak. A bútoraira és a felhasznált anyagokra vonatkozó további információkért keresse fel bemutatótermünket.

Enteriőr galéria

pacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreen