Termék leírás

A Dreamtime egy társasági bútor, alacsony háttámlával és széles ülőfelülettel.

 

Tökéletes csevegésre vagy közös teázásra. Úgy tervezték, hogy egy klub hangulatát idézze. Mindegyik ülőpárna egymástól függetlenül van rögzítve – zongorabillentyűként működik –, így az ülés az ülő személyhez illeszkedik.

 

A kárpitozás első osztályú bőrből készült, amely tartósságában és tapintásában is páratlan, ráadásul a bőr a kor előrehaladtával egyre inkább jobb lesz. A háttámlát feszített bőr alkotja, acélkerettel alátámasztva.

 

A teljes garnitúra egy karosszéket, egy 3 személyes kanapét és egy ottománt tartalmaz, amely dohányzóasztalként is funkcionál (kivehető faragott fatálcával).

Dreamtime kanapé
MINDEN EGYES ÜLŐPÁRNA ÖNÁLLÓAN VAN RÖGZÍTVE - AKÁR A ZONGORABILLENTYŰK -, ÍGY AZ ÜLÉS AZ EGYÉNHEZ IDOMUL.
Specifikációk
Dreamtime 3 személyes kanapé2370W x 1020D x 680H (mm)
Dreamtime Ottomán / Dohányzóasztal1150DIA x 410H (mm)
Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban

Enteriőr galéria

pacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreen