Termék leírás

A régmúlt ihlette modern design darab. A világos és sötét minták váltakozását imitálja, amelyeket az ókori egyiptomiak is használtak tárgyaikon és művészetükben.

A Luxor háttámlájának sugárszerű mintázata a lenyugvó napot idézi. A szék alapját fényes lucfenyőből és sötét, tömör pálmafából készült lécek alkotják, hasonlóan az egykori fáraók bútoraihoz. A Luxor természetes kisugárzással rendelkezik.

A Luxor merész geometrikus formája a 20. század eleji Art Deco stílusból kölcsönöz. Ez a szék akár egyenesen a Metropolis film díszletéből is származhatna!

Specifikációk
Luxor Fotel980W x 960D x 920H (mm)
Luxor 2 személyes kanapé1530W x 960D x 920H (mm)
Luxor 3 személyes kanapé1950W x 960D x 920H (mm)
Luxor Ottomán680W x 360D x 380H (mm)
Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban

Enteriőr galéria

pacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreen