Termék leírás

A Scarab kanapé önző darab is lehet: 3 fő befogadására tervezték, de akár csupán egyetlen személy is elfoglalhatja!

Fenséges, magas háttámlája, de mély ülőfelületű kanapé, amelyet éppúgy fekvésre, mint ülésre terveztek. Egy új változata a hagyományos holland Chesterfield kanapénak.

 

A kanapét puha, Ausztráliából származó merinói gyapjúból készült foltvarrott huzat borítja. Szenzitív, selymes tapintást kölcsönözve neki. A Pacific Green a Scarab kanapéval a gyapjút mint egy kárpitanyag lenyűgöző példájaként mutatja be. Tökéletesen meleg télen és hűvös nyáron.

 

A kanapé latex párnázattal van ellátva, és rugós ülés támasztja alá. Az előlap kézzel faragott pálmafából készült.

Scarab kanapé
EGY ÚJ CSAVAR A HAGYOMÁNYOS HOLLAND CHESTERFIELD KANAPÉN
Specifikációk
Scarab 3 személyes kanapé2540W x 1050D x 880H (mm)
Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban

Enteriőr galéria

pacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreen