Termék leírás

A VÉRITÉ a Pacific Green ( Bruce Dowse ) egyik meghatározó fotele. Az öntött bronz és a gyönyörűen csiszolt Palmwood® lenyűgöző kombinációjával az egyiptomi műtárgyak jellegzetességét eleveníti fel.

A különleges természetes alapanyagokat a világ különböző pontjairól szerezzük be. A párnázat új-zélandi tollpelyhet és latexet tartalmaz, míg az ülőrészt egy Rolls Royce-hoz hasonló lebegő platform támasztja alá.

A karfák arab bronzból és Fidzsi-szigetekről származó pálmafából készültek. A szék kárpitozása 2,5 mm-es, Olaszországból származó, legjobb minőségű bőrrel van ellátva. Minden egyes darab elkészítése több napot vesz igénybe.

Ez a mi hollywoodi székünk – több filmsztár is büszke tulajdonosa!

 

 

Exkluzív darab egyedülálló kivitelezésből és anyagválogatásból.
A luxus és a kényelem terén nem kötünk kompromisszumokat. Minden kézzel készített bútordarab egyedi műalkotás és örökség.
Specifikációk
VÉRITÉ fotel1030 x 1000 x 1030 (mm)
Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban

Enteriőr galéria

pacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreenpacificgreen